Hvad koster en personlig træner?

Det kan være en glimrende at hyre en personlig træner. Den personlige træner vil sørge for, at du får optimale resultater via planlæggelse af trænings- og kostprogram, samt kontrol af dine præstationer og resultater. Derfor er det i høj grad relevant at vide, hvad en personlig træner koster. Det vil vi gå i dybden med i denne artikel.

Priserne på personlige trænere varierer utroligt meget. Prisen afhænger naturligvis af træneren og forløbet for træneren. Skal træneren eksempelvis kun lave dit trænings- og kostprogram eller skal træneren også være med til din træning?

Personlig træner pris

De to afgørende faktorer for prisen for en personlig træner her:

  • Forløbets varighed.
  • Hvor ofte i skal mødes.

Det koster, alt andet lige mere, desto flere personlige træningstimer, du skal have med din træner.

Et forløb vil oftest vare fra 8 til 16 uger med en cirka pris på 4.000 til 5.000 kroner, men afhængigt af den individuelle aftale.

Nogle personlige trænere arbejder ud fra timeaflønning, mens andre fokuserer mere på priser pr. forløb. Det kan være ganske fornuftigt at forsøge at finde ud af, hvor mange timer, som den personlige træner mener, at der er i hendes eller hans forløb.

Bør du bruge penge på en personlig træner?

Det er naturligvis kun noget, som du kan afgøre. Den personlige træner kan være et godt redskab til at bibeholde motivationen, få lavet et godt trænings- og kostprogram og undgå mange fejl. Der er rigtigt mange dygtige menneske indenfor forskellige træningsformer, som har personlige træner. Du kan sagtens have styr på din kost og træning. Men det betyder ikke udelukke, at du ikke har brug for en personlig træner. Den personlige træner er din sparringspartner, der hjælper dig med at motivere dig og hjælper dig med at nå dine mål. Skal du eksempelvis ned i fedtprocent, men har svært ved at holde dig fra småkageren, kan det være en god motivationsfaktor, at du ved, at du skal sende billede af dig selv hver anden uge, samt en redegørelse over din vægt og fedtprocent. Den personlige træner vil dermed holde dig til stangen – hele tiden.

Hvad koster en personlig træner?

Er der andre muligheder end en personlig træner?

Du har mulighed for at få dig en online personlig træner. Rigtigt mange leder ikke efter en personlig træner, der kan træne med dem nede i Fitness Centeret, men en træner, der kan sammensætte et effektivt trænings- og kostprogram, samt en, der kan have den funktion at sørge for, at de når deres målsætninger.

En online træner kan være et godt alternativ, fordi du stadigvæk vil have en, der holder øje med dig. Du får ikke lige lov til at tage 5 kilo på eller springe dine træningssessioner over.

Det vil oftest koste langt mindre at have en online træner, end en personlig træner, der optræder fysisk. Det vil oftest, fordi online træneren skal ligge mindre tid i det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *